Vaša korpa

sadži 0 artikala

0,00 RSD
 

Brendovi

IONICKISS

IONICKISS

 
SPLAT

SPLAT

Kompanija Splat iz Moskve predstavlja jednu od vodećih ruskih firmi u proizvodnji sredstava za oralnu higijenu. U sastav zubnih pasti i ostalih proizvoda ulaze potpuno prirodne komponente uključujući i Spirulinu platensis, po kojoj je Splat dobio ime.

 
BIOMED

BIOMED

Potpuno prirodne paste za zube obezbeđuju brzu i bezbednu oralnu negu. Za svakodnevnu oralnu higijenu: čiste i jačaju gleđ, za zdrave desni, svež zadah i zaštitu od karijesa. Preko 12 prirodnih sastojaka se nalazi u svakoj pasti za zube, 99% prirodno. Preporučuju se i za upotrebu kod dece, pogodne za celu porodicu. Testirano u Švajcarskoj. Proizvođač SPLAT Cosmetics.

 
ŠUMSKI BLAZAM

ŠUMSKI BLAZAM

Poznati ruski brend sredstava za oralnu higijenu proizvođača kozmetičko - farmakološkog koncerna Kalina. Proizvodi Šumski balzam su namenjeni za negu, jačanje i preventivu bolesti desni. U sastav svih proizvoda ulazi patent, koji se sastoji od prirodnih ekstrakta lekovitih trava.

 
HyG

HyG

Brend japanskog proizvođača Hukuba specijalizovanog za proizvodnju jonskih četkica za zube.

 
ČISTA LINIJA

ČISTA LINIJA

Poznati ruski brend kozmetičkih sredstava proizvođača kozmetičko - farmakološkog koncerna Kalina. U sastav svih proizvoda ulazi patent, koji se sastoji od prirodnih ekstrakta lekovitih trava.

 
AEKYUNG

AEKYUNG